Vanliga frågor

ÄR DET SÄKERT ATT LÄGGA TILL MINA KORT?

Ja, det är helt säkert att lägga till dina kort. Funktionaliteten i Cityplay som gör att du kan lägga till dina kort är godkända av Finansinspektionen och dina kortsiffror visas inte för någon annan än dig.

MITT KÖP HAR INTE REGISTRERATS?

Detta kan bero på olika anledningar tex:
1. Det kan ta upp till 24 timmar efter att du lagt in ditt kort tills det aktiveras, i vissa fall kan det gå fortare men detta beror på bank, kortutgivare och inlösare.
2. Det kan ta upp till 5 dagar innan ditt köp processas och visas i appen.
3. Alla butiker i din stad är inte kopplade till Cityplay och för att se vilka butiker som är kopplade och som du kan bli belönad på så är dom markerade med ett P bredvid butikens logotyp i appen. Vi jobbar självklart på att få med alla butiker i staden, så föreslå gärna för din butik att de borde ansluta sig till Cityplay.

JAG VILL INTE LÄGGA TILL MITT KORT, UTAN BETALAR KONTANT

Vi stödjer tyvärr inte kontant betalning.

HUR HÄMTAR JAG UT MIN BELÖNING?

När du fått en belöning finns den under "Mina belöningar" där får du också instruktioner om hur du hämtar ut din belöning.

GDPR, VILLKOR OCH INTEGRITET

Cityplay följer gdpr direktivet och du kan när som helst få tillgång till den data som finns om dig samt avsluta ditt medlemskap och radera dig och din data. Villkor och integritetspolicy finner du under menyn i appen.

 

Har du ett problem som du inte fått svar på?

Klicka här för att komma till support