Lansera din stad i Cityplay

Cityplay är vårt kundprograms koncept för städer och shoppingdistrikt. Konceptet fokuserar på att driva den lokala handeln och skapa mer aktivitet i stadskärnan. Med Cityplay identifierar vi även kunderna, genom att analysera deras beteende och aktivitet hjälper vi städer, retailers och lokala handlare att maximera fördelarna med att vara lokal.

HANDLA LOKALT OCH BLI BELÖNAD

Cityplay är en APP som kombinerar nödvändig stadsinformation såsom navigering, nyheter och butiksinformation med en unik och innovativ köp- och lekupplevelse. Genom att kombinera nytta med nöjde skapar vi värde för invånarna och får dem att gå från att vara anonyma till identifierade. För det är nämligen så, att det är först när vi vet vem våra kunder är som vi kan skapa värde. Cityplay belönar önskat beteende, triggar försäljning och kopplar ihop kundresan med belöningar och kundinsikter.

Cityplay är en app med alla deltagande städer. Vid registrering väljer medlemmen den stad som den ska handla i och får då tillgång till stadens utbud. På detta sätt ökar vi samarbetet mellan städerna och tillsammans utvecklar vi Cityplay till ett ännu bättre koncept.

Boka en demo idag och ta första steget till en mer digital och lönsam stadskärna.

 

KONTAKTA OSS FÖR EN DEMO