Driv försäljning och belöna dina kunder med Cityplay

Cityplay är ett kundprogram i en mobil app som samlar alla butiker, restauranger och nyheter som finns i stadskärnan. För dig som handlare ger det dig möjligheten att ta reda på vilka dina kunder är och dessutom driva extraförsäljning och belöna dina bästa kunder.

Anslut ditt företag till presentkort

DIGITALA PRESENTKORT

I Cityplay finns möjligheten att ta emot digitala presentkort. Många företag, kommuner och verksamheter väljer att ge sina anställda presentkort för att stötta den lokala handeln. För dig som handlare är det både enkelt och framförallt ett riktigt bra sätt att komma åt pengar ni inte tidigare har haft möjlighet att få ta del av.

Läs mer om hur du ansluter samt tar emot presentkorten här

ENKEL KOPPLING VIA BETALKORT

För att vara med som handlare i Cityplay krävs ingen krånglig utrustning eller specialkunskap. Genom att koppla cityplay medlemmarnas betalkort till Cityplay appen behövs inte någon kassa-integrering för att se medlemmarnas köp. Det gör att vi kan belöna kunderna på antal köp och även summan de handlar för - enkelt för kunden och exakt för handlaren. Det bästa av allt är att systemet sköter allt automatiskt utan att det tar tid från din personal.

ALL INFORMATION DIREKT I APPEN

Som ansluten till Cityplay syns din butik/restaurang i appen.
Du kan:

  • Se butikens/restaurangens öppettider och kontaktinfo
  • Hitta din butik enkelt via stadskartan med navigation
  • Ha en presentations text om din butik/restaurang
  • Skapa ett eget stämpelkort
  • Publicera erbjudanden och kampanjer

 

Att vara en del av Cityplay är enkelt.

Det enda ni behöver göra är att lägga in ett eget uppdrag och välja en belöning. Vi sköter all administration och belöningen löses in i er butik via appen. Ett butiksuppdrag kan antingen baseras på antalet köp eller på en total köpesumma. Exempel på uppdrag kan vara:

  • Handla hos oss 3 gånger och få "ett par strumpor"
  • Gör ett eller flera köp i butiken med det totala värdet av 500kr och få en värdecheck i butiken med värde 50kr.
  • Ät 10 lunch och få den 11 gratis